ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

-35%

Elgydium Clinic Hybrid Soft 2τμχ

8.50
13.00
+
3577056019395
Σε Απόθεμα

Elgydium Clinic Hybrid 15/100 Replacement Brush Heads Soft

Η κεφαλή ELGYDIUM Clinic 15/100 είναι ιδανική για άτομα με ευαίσθητα ούλα και δόντια


Ιδιότητες


Ανταλλακτικά κεφαλής 15/100 για την οδοντόβουρτσα Elgydium Clinic Hybrid. Οι απαλές ίνες προσφέρουν απαλό και αποτελεσματικό βούρτσισμα. Η κεφαλή 15/100 είναι ιδανική για ευαίσθητα δόντια και ούλα. Η στρογγυλεμένη, λεπτή κεφαλή με εύκαμπτο λαιμό επιτρέπει εξαιρετική ακρίβεια στο βούρτσισμα. Επιπλέον, μπορεί να αποστειρωθεί στον οικιακό φούρνο μικροκυμάτων, όπως όλες οι οδοντόβουρτσες Elgydium Clinic.


Οδηγίες χρήσης

Προσαρμόστε την κεφαλή στη λαβή της οδοντόβουρτσας Elgydium Clinic Hybrid. Πιέστε μέχρι να συναντήσει η κεφαλή τη λαβή, χωρίς να περιστρέφετε.


Συμβουλές

Μπορείτε να αποστειρώσετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας Elgydium Clinic Hybrid, τοποθετώντας την στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό σε ισχύ 600W έχοντας βυθισμένη την κεφαλή σε μισό ποτήρι νερό.


Το ανταλλακτικό κεφαλής Elgydium Clinic 15/100 Refill έχει ίνες από TYNEX® στρογγυλεμένες με την τεχνική κοπής με διαμάντι για την καλύτερη προστασία δοντιών και ούλων. Επίσης, διαθέτει εύκαμπτο λαιμό που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και των εσωτερικών επιφανειών των δοντιών.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ