ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

-35%

Elgydium Clinic Hybrid Sensitive 2τμχ

8.50
13.00
3577056019401
Εξαντλημένο

Ιδιότητες

Ανταλλακτικά κεφαλής Sensitive για την οδοντόβουρτσα Elgydium Clinic Hybrid. Οι απαλές, κωνικές ίνες προσφέρουν απαλό και αποτελεσματικό βούρτσισμα. Η κεφαλή Sensitive είναι ιδανική για ευαίσθητα ούλα. Η στρογγυλεμένη, λεπτή κεφαλή με εύκαμπτο λαιμό επιτρέπει εξαιρετική ακρίβεια στο βούρτσισμα. Επιπλέον, μπορεί να αποστειρωθεί στον οικιακό φούρνο μικροκυμάτων, όπως όλες οι οδοντόβουρτσες Elgydium Clinic.


Οδηγίες χρήσης

Προσαρμόστε την κεφαλή στη λαβή της οδοντόβουρτσας Elgydium Clinic Hybrid. Πιέστε μέχρι να συναντήσει η κεφαλή τη λαβή, χωρίς να περιστρέφετε.


Συμβουλές

Μπορείτε να αποστειρώσετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας Elgydium Clinic Hybrid, τοποθετώντας την στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό σε ισχύ 600W έχοντας βυθισμένη την κεφαλή σε μισό ποτήρι νερό.


Το ανταλλακτικό κεφαλής Elgydium Clinic Sensitive Refill έχει ίνες από TYNEX® στρογγυλεμένες με την τεχνική κοπής με διαμάντι για την καλύτερη προστασία δοντιών και ούλων. Επίσης, διαθέτει εύκαμπτο λαιμό που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και των εσωτερικών επιφανειών των δοντιών.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ